Humor en anekdotes op ledenavond Zij Actief

Gerda Marsman uit Raalte, geboren en opgegroeid in Dalfsen, fietst op haar tweewieler de hele wereld over. Op de gezellige ledenavond van Zij Actief Schalkhaar, afgelopen dinsdag, vertelde ze boeiend over haar reisavonturen in Japan.

SCHALKHAAR – Als een cabaretier vertelde Gerda haar verhaal; vol humor en met vele anekdotes. Haar route werd bepaald door de berg Fujiyama. Vaak is deze in de wolken en zijn de wegen in de bergen. Niet altijd even gemakkelijk, maar een vrolijk type als Gerda ziet nergens tegenop in haar eentje.

Gerda wil met haar lezingen mensen inspireren, zodat zij dichter bij zichzelf komen te staan, hun hart meer volgen en openstaan voor uitdagingen en mogelijkheden die er wel degelijk zijn. Op deze manier ontstaat er een ander mens, een andere binding welke een groter geluksgevoel zal opleveren bij de individu. Het was een boeiende en vrolijke avond voor de leden van Zij Actief in De Lindboom.

Op dinsdag 14 maart a.s. staat de volgende ledenavond van Zij Actief gepland. Dan komt Richard Klompenmaker vertellen over zijn werk als theaterkapper en grimeur. 

Wilt u meer informatie over Zij Actief, klik dan op deze link. Alle vrouwen vanaf 55 jaar zijn van harte welkom; het lidmaatschap van Zij Actief kost € 40,00 per jaar. Aanmelden als lid kan via e-mail: ZijActiefSchalkhaar@hotmail.com

Deel via

Geef een reactie