Eerste spreekuur voor veiliger Schalkhaar

Vanaf a.s. donderdag, 18 januari, zal er in ons dorp om de week een spreekuur zijn van de wijkagent Rob Albrecht en eventueel leden van het wijkteam. Van 14.00 uur tot 15.00 uur in het koetshuis bij de kerk.

SCHALKHAAR – Dit is een van de maatregelen die in november 2023 door burgemeester Ron Konig werden aangekondigd voor een veiliger Schalkhaar. Inwoners kunnen zo laagdrempelig contact maken met de wijkagent en dingen met hem bespreken in plaats van digitaal meldingen te moeten doen.

De insteek is om dit tweewekelijks te doen en na drie maanden te evalueren of de frequentie aansluit bij de behoefte. Het eerste spreekuur is op donderdag 18 januari 2024 van 14.00 tot 15.00 uur. Aanwezig zijn in principe de wijkagent, de wijkbeheerder, de opbouwwerker en een toezichthouder.

Deel via

Een gedachte aan “Eerste spreekuur voor veiliger Schalkhaar

  1. johan schintz

    Wat fijn dat dit nu al in het Koetshuis kan gaan plaatsvinden. En nog wel in het mooie gebouw dat straks hopelijk dienst gaat doen als Dorpshuis Schalkhaar. Dit zijn, naast vele andere zaken die we gaan doen, juist ook belangrijke zaken die we als toekomstige Dorpshuis organisatie graag willen faciliteren ten behoeve van ons dorp. Prima zaak dus!

Geef een reactie