Bewonersavond over toekomst centrum Schalkhaar

Een groepje tweedejaars studenten van de opleidingsrichtingen Stedenbouwkundig Ontwerpen en Ruimtelijke Ordening en Planologie op het Saxion in Deventer heeft de afgelopen zes weken onderzoek gedaan in het centrum van Schalkhaar met oog op mogelijke verbeterpunten. Suzan Zijlmans, Nona Lonis, Sandro van Ooijen, Michael Weenk en Ronan van Gerder doen dit in opdracht van MKB Deventer.

SCHALKHAAR – Uit het onderzoek hebben de studenten verschillende conclusies getrokken en hiermee hebben zij verschillende toekomstscenario’s bedacht om het centrum van Schalkhaar te centreren en verblijfsvriendelijker te maken. Deze scenario’s willen de studenten graag presenteren, omdat zij als buitenstaanders heel benieuwd zijn naar de bevindingen van u als inwoner van of ondernemer in Schalkhaar.

Graag nodigen de studenten u uit voor een bewonersavond op donderdag 18 januari 2024 van 19.00 uur tot 21.00 uur, om u een beeld te geven van de plannen om het huidige centrum van Schalkhaar om te bouwen tot een waar dorpscentrum. De bewonersavond is in zalencentrum De Lindeboom.

Agenda  
19:00 – 19:15 Inloop, ontvangst met koffie en thee
19:15 – 19:30 Welkom en inleiding tot de opdracht
19:30 – 20:30 Presentatie scenario’s, discussievoering en mogelijkheid tot vragen en opmerkingen
20:30 – 21:00 Uitloop

Voor een goede voorbereiding en zodat iedereen ruimte heeft horen wij graag of u erbij bent. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar 536586@student.saxion.nl met hierin uw naam, eventueel uw bedrijf en het aantal personen. Heeft u zich aangemeld en mocht u onverhoopt niet komen dan horen de studenten dat ook graag van u.

Deel via

Geef een reactie