Zomer Challenge voor teamsporters bij TC Park Braband

Tennisvereniging Park Braband biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge!

SCHALKHAAR – De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Je kunt dus drie maanden onbeperkt komen tennissen.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. Kosten zijn € 50,- p.p. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging Park Braband via e-mail ledenadministratie@tcparkbraband.nl.

Over de tennisvereniging
TC Park Braband ligt prachtig gelegen in de bossen van Schalkhaar, aan de rand van Deventer. Wanneer je aan komt fietsen hoor je vogels en het over-en-weer spelen van de ballen. Saai? Integendeel! Een veelgehoorde opmerking tijdens toernooien is ‘wat ligt dit park toch waanzinnig mooi’. Daar zijn we trots op. Ons park beschikt over zes all-weather banen en een gravelbaan. Bij TC Park Braband is spelen sowieso vrijwel nooit een probleem. Door de balans in oudere en jongere leden kan er de hele dag gespeeld worden. Er zijn diverse husselmogelijkheden gedurende de dag en week en er zijn volop toernooien, leuke activiteiten en toernooien in de zomermaanden.

Zien we jou binnenkort op de baan? Meer info: tcparkbraband.nl

Deel via