Ruim 3500 wandelaars Avond4Daagse rusten in Schalkhaar

De tweede etappe van de Avond4Daagse in Deventer loopt dinsdag 28 mei a.s. grotendeels door Schalkhaar. Ruim 3500 wandelaars, verdeeld over 21 groepen (voornamelijk scholen), starten dan bij Intratuin in Deventer en lopen aan de westkant (5 km) of oostkant (12 km) langs de Douwelerkolk via de Wijtenhorstweg en Kolkmansweg ons dorp in. Op het plein bij de Nicolaaskerk is een rustpunt met muziek van de ‘Deurbloazers’, schoolkraampjes voor eten en drinken en een sanitaire stop ingericht.

SCHALKHAAR – De deelnemers aan de 5 kilometer wandelen vervolgens via onder meer de Lindeboomsweg, Alferdinkweg, Oude Rielerweg en Mensinksdijkje via De Rielerenk weer terug naar het startpunt. De deelnemers aan de 12 kilometer lopen vanaf de Kolkmansweg eerst via de Kon. Wilhelminalaan langs de Zandwetering en belanden via de Hagevoordsdijk en een rondgang door de prinsessenbuurt pas later bij het rustpunt op het kerkplein.

Ook zij verlaten ons dorp na hun korte pauze via de Lindeboomsweg, Alferdinkweg, Oude Rielerweg, Mensinksdijkje en De Botterije, om vervolgens onder meer over het Brinkgreventerrein terug te keren bij de Intratuin aan het kanaal, het startpunt van hun wandeling. Kort na een ongetwijfeld goed bezocht gezellig weekeinde vanwege Schalkhaar Life! zal het ook op dinsdagavond 28 mei a.s. tussen 18.00 en 21.00 uur gezellig druk zijn in het dorp! Geef de wandelaars langs de route of op het kerkplein een warm ontvangst!

Bekijk hier het volledige routeboekje!

Deel via