Nieuwe camperplaats: het wonder van Frieswijk!

In de luwte van Hanzestad Deventer vormt Landgoed Frieswijk met haar speelse coulisselandschap, aan de noordkant van Schalkhaar, een oase van rust. Ontdek de rijke geschiedenis van het landgoed en haar markante bewoners en dompel je onder in het ‘Wonder van Frieswijk’. Frieswijk is rijk aan natuur, rust, ruimte en inspiratie; Frieswijk is Friesrijk!

SCHALKHAAR – De nieuwe camperplaats Frieswijk aan de Raalterweg 16 beschikt over ruime camperplaatsen en voorziet in water, elektriciteit en een sanitair-unit. Camperplaats Frieswijk is sinds zaterdag 18 mei jl. gedurende het gehele zomerseizoen geopend.

De beschutte camperplaats maakt onderdeel uit van Melkveehouderij De Meier van de familie Groot Koerkamp; trotse Sallandse melkveehouders die dagelijks in de weer zijn om gezond en duurzaam voedsel te produceren. Dit geschiedt met de grootst mogelijke zorg met oog voor optimaal dierwelzijn.

Geniet vanaf Camperplaats Frieswijk van al het goeds dat Salland en Landgoed Frieswijk in het bijzonder te bieden heeft. Met een toilet en douche voorziet de camperplaats in het nodige comfort. Kosten per camper per overnachting bedragen 22,50 euro. Betalen geschiedt eenvoudig door middel van een Tikkie. Wij wensen u een prettig verblijf op Camperplaats Frieswijk!

Voor meer info over de nieuwe camperplaats: www.frieswijk.nl

Deel via

Geef een reactie