Feesttent Schalkhaar Life! dit jaar op kerkplein

Het terrein van Schalkhaar Life! is komend weekeinde wat anders ingedeeld dan voorgaande jaren. Door een mooie samenwerking met het kerkbestuur heeft de organisatie van het gezellige dorpsfeest de grote feesttent op het kerkplein ingepland en een buitenpodium met shelter op het grasveld voor de pastorie.

SCHALKHAAR – Ook met zalencentrum De Lindeboom en cafetaria Snack Plaza is er een mooie samenwerking tot stand gebracht: de snackwagens staan tijdens deze editie van Schalkhaar Life! voor De Lindeboom en naast de bar van Snack Plaza. Zo is er dit jaar een prachtig terrein voor een weekeinde vol saamhorigheid en gezelligheid!

‘Het was lekker druk in het dorp vorig jaar en daarom hebben we dit jaar goed nagedacht over hoe we de drukte in het dorp in goede banen kunnen leiden’, laat de organisatie weten. ‘Het moet vooral gezellig blijven voor iedereen natuurlijk! Samen kunnen we daarvoor zorgen door je te houden aan onze aanwijzingen. Dat moet lukken toch!’

Fietsen en ingang
Het is de bedoeling dat bezoekers hun fietsen stallen in de verlichte fietsenstallingen op de parkeerplaats van De Lindeboom bij de ingang van WokPlaza of op het grasveld op de hoek van de Ganzeboomsweg en Timmermansweg. Centraal op het terrein, in het Koetshuis, is gedurende het hele weekeinde een informatiepunt ingericht.

Het feestterrein en de foodcorner zijn te voet toegankelijk via de in- en uitgangen bij de Timmermansweg en de Lindeboomsweg. De Timmermansweg zal ‘s avonds afgesloten zijn vanaf de Oerdijk. Fiets vanaf de Oerdijk naar de Lindeboomsweg om toegang te krijgen tot het feestterrein. Het dorpsfeest SchakhaarLife! is van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei a.s.

Meer informatie vind je op de eigen website van www.schalkhaarlife.nl

Deel via

Geef een reactie