Waar doet u als Schalkhaarder uw boodschappen?

Waar doet u als inwoner van Schalkhaar uw boodschappen? Waar gaat u winkelen en doet u doelgerichte aankopen? En hoe tevreden bent u over de verschillende winkelgebieden? Interessante informatie vanuit verschillende onderdelen van de Dorpsvisie Schalkhaar.

SCHALKHAAR – Informatie ook die voor de gemeente Deventer belangrijk is om winkelgebieden en winkelcentra te kunnen versterken en verbeteren. Daarom nodigt de gemeente iedereen uit om mee te doen met het Koopstromenonderzoek 2023. Het onderzoek wordt in Oost-Nederland uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research.

Doe mee en maak kans op een cadeaukaart! Wilt u meedoen, dan kunt u de vragenlijst invullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaukaarten van €25 verloot. Invullen kan tot en met 29 oktober 2023.

De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het koopstromenonderzoek 2023.

Kijk voor meer informatie op www.koopstromen.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek. Mailen kan naar info@koopstromen.nl.

Deel via

Een gedachte aan “Waar doet u als Schalkhaarder uw boodschappen?

Geef een reactie