Aanvraag evenementenvergunning intocht Sint

De burgemeester van Deventer heeft op grond van artikel 2:25 van de Algemene plaatselijke verordening een aanvraag van Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar ontvangen voor het evenement Sinterklaasintocht Schalkhaar plaatsvindend op 26 november 2023 bij sporthal De Westenberg aan de Garderegimentsweg 23 te Schalkhaar.

SCHALKHAAR – De aanvraag ligt van 28 september 2023 t/m 12 oktober 2023 ter inzage. Inzage is mogelijk tijdens kantooruren bij Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van Publiekscontacten. Raadpleeg hiervoor www.deventer.nl/contact. Eén ieder kan gedurende deze termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze op de aanvraag geven.

Uw schriftelijke zienswijze onder vermelding van het zaaknummer kunt u sturen naar de burgemeester van Deventer, t.a.v. afdeling Ondernemen en Vergunningen, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ondernemen en Vergunningen op telefoonnummer 140570.

Deel via

Geef een reactie