Vul je agenda met Boulevard Schalkhaar!

Ja beste dorpsgenoten, het gaat er toch echt van komen dit jaar. Het SV Schalkhaar Jubileumfeest dat keer op keer moest worden uitgesteld vanwege de coronapandemie gaat nu echt door! Van vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni biedt Boulevard Schalkhaar een boordevol weekend plezier. Houd dit weekend vrij in je agenda!

SCHALKHAAR – We starten met Beachstro Culinair op vrijdagavond 24 juni a.s. met aansluitend een instuifavond voor vrijwilligers en sponsoren van SV Schalkhaar. Zaterdag 25 juni staat er overdag een Familiemixtoernooi op het programma. De feestavond op zaterdagavond met medewerking van coverband Hike is een garantie voor een onvergetelijke feestavond.

Zondag 26 juni staat een jubileumwedstrijd gepland tussen een gelegenheidsteam en SV Schalkhaar 1. De ‘derde helft’ is met medewerking van DJ Rhandy Bishop en Patriek Verdriet eveneens niet te missen! Vul op tijd je agenda met Boulevard Schalkhaar! Meer info over het jubileumweekeinde van SV Schalkhaar vind je op: https://svschalkhaar.nl/jubileum

Deel via

Geef een reactie