Volledige programma SchalkhaarLife! OnAir!

SCHALKHAAR – Vanwege de coronamaatregelen kan het dorpsfeest SchalkhaarLife! dit jaar niet doorgaan. De organisatoren hebben in overleg met de gemeente voor zaterdag 23 mei a.s. voor alle dorpsgenoten wel een ONLINE evenement georganiseerd: SchalkhaarLife! OnAir! Doe mee met de activiteiten via een livestream op schalkhaarlife.nl. Wat is er te doen?

100% Crazy SchalkhaarLife! – groepen 6, 7 en 8 (16.00 uur)
Voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 is er een lijst opgesteld met 50 vragen en opdrachten. Deze lijst is zaterdag 23 mei a.s. vanaf 16.00 uur te downloaden op de website www.schalkhaarlife.nl en moet uiterlijk anderhalf uur later (17.30 uur) mét antwoorden terug worden gestuurd. Met elke goed uitgevoerde opdracht of juist beantwoorde vraag kun je punten verdienen! 
En hoe leuk: tussendoor moet je ook al foto’s en filmpjes van een aantal opdrachten appen. Het telefoonnummer wordt nog gedeeld op de website en in de livestream. Je kunt in je eentje meedoen of in een groepje van maximaal 3 personen. En als je met meer bent, maak je gewoon twee teams! De prijsuitreiking is in de live uitzending rond 18.45 uur.

Kleurplaten – groepen 1 en 2 (18.30 uur)
Alle kinderen uit de groepen 1 en 2 van de basisscholen hebben afgelopen week in de klas een kleurplaat gekregen in het thema van SchalkhaarLife! Deze kleurplaat kunnen ze uiterlijk zaterdagochtend 23 mei a.s. voor 16.00 uur inleveren bij Warenwinkel De Lange of bij Plus Joffrey ter Horst. Rond 18.30 uur die avond worden in een live uitzending op de website www.schalkhaarlife.nl de winnaars bekend gemaakt én het prijsje dat zij hebben gewonnen. Na afloop wil de organisatie de bewoners van Park Braband en De Lindenhof verblijden met de ingekleurde tekeningen!

Kidsbingo OnAir! – groepen 3, 4 en 5 (19.00 uur – 19.30 uur)
Alle kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 van de basisscholen hebben afgelopen week in de klas een bingokaart ontvangen. Zaterdagavond 23 mei a.s. is er in de live uitzending op de website www.schalkhaarlife.nl vanaf 19.00 uur tot 19.30 uur een kidsbingo verzorgd door Robin, die dat normaal met SchalkhaarLife! ook in de tent doet. Als je bingo hebt, bel je naar de studio en kom je in de uitzending. Speel jij online mee met deze leuke bingo tijdens SchalkhaarLife!

Muziekbingo (vanaf 20.00 uur)
Het klapstuk van deze aangepaste SchalkhaarLife! 2020 is ’s avonds de Muziekbingo, gepresenteerd door Rob Mulder en Tom Beltman. In de live uitzending op www.schalkhaarlife.nl zijn muziekfragmenten te horen, waarvan je de artiest/titel moet afstrepen op je bingokaart. Heb je je kaart vol? Bel dan gauw naar de studio! Klopt je bingo dan win jij een mooie prijs! Opgeven voor de Muziekbingo kan tot vrijdagavond 22 mei 23.59 uur via www.schalkhaarlife.nl. De animo is groot; er hebben zich al ruim 150 mensen aangemeld! Doe jij ook gezellig mee met dit bijzondere evenement?

Rad van Fortuin (hele avond)
Gedurende de avond wordt er in de live uitzending op www.schalkhaarlife.nl een aantal malen aan het Rad van Fortuin gedraaid. In het begin van de avond met prijsjes voor kinderen en later op de avond voor volwassenen. Het is de bedoeling dat dorpsgenoten gaan inbellen. Ze krijgen dan een vraag te beantwoorden. Met soms een ‘duel’ tussen twee personen en de winnaar draait aan het rad. Aan het einde van de avond valt er ook nog een soort straatprijs.

Er zijn de hele avond reporters onderweg in het dorp om coronaproof prijzen te overhandigen aan de winnaars. Via Skype zijn deze prijsuitreikingen in de live uitzending op www.schalkhaarlife.nl te zien. Geweldig: alle middelen worden ingezet bij SchalkhaarLIfe! 2020. De streaming, geluid en techniek worden verzorgd door Rens Hulman en de mannen van Fraizle, vanaf een anonieme locatie. Naar verwachting rond 21.15 uur zal deze unieke online corona-editie van SchalkhaarLife! 2020 worden beëindigd. Wees erbij, doe mee!

SchalkhaarLife! OnAir!
Zaterdag 23 mei a.s.
www.schalkhaarlife.nl

Deel via

Geef een reactie