Heel Schalkhaar in prijzen bij Postcodeloterij

Heel Schalkhaar (postcode 7433) valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. Deelnemers winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

SCHALKHAAR – Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en lokale ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers!

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Schalkhaar verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque.

De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd. Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.

Deel via

Een gedachte aan “Heel Schalkhaar in prijzen bij Postcodeloterij

  1. Rudie Verwoolde

    Ik wil graag een tip geven aan iedereen in Schalkhaar die cadeaukaarten heeft gewonnen bij de postcode loterij. Na de cadeaukaarten ter waarde van 50 euro te hebben ontvangen, toch even gebeld met KAASLAND Colmschate Flora 119, of zij de kaarten accepteren . En inderdaad KAASLAND Colmschate accepteerden de kaarten! Vanmorgen naar de winkel geweest en heb daar voor 50 euro aan diverse soorten kaas geshopt. Echt klant vriendelijk en een enorme keuze .

Geef een reactie