Vacature: Manager Wonen en Vastgoed Woonstichting De Marken

Woonstichting De Marken heeft een vacature voor Manager Wonen en Vastgoed (32-36 uren per week). Je bent in die functie verantwoordelijk voor het vertalen van de strategie en doelstellingen van De Marken naar de uitvoering. Als lid van het MT draag je bij aan de ontwikkeling, voorbereiding, uitvoering en vernieuwing van het totale strategisch beleid en het woonbeleid in het bijzonder.

SCHALKHAAR – Je gaat leiding geven aan de afdeling Vastgoed en de afdeling Wonen, in totaal negen betrokken collega’s. Woonstichting De Marken heeft de agenda’s vrijgehouden voor koffie met jou op vrijdagmiddag 12 januari 2024. 

Wil jij ook graag koffie/thee met woonstichting De Marken, stuur dan een reactie naar beernink@demarken.nl. Zij plant een afspraak voor je in. Wil je vooraf graag wat meer informatie? Dan kan je bellen met Erwin van Proosdij, bestuurder (0570 676125). In verband met de feestdagen is het kantoor vanaf de kerstdagen t/m Nieuwjaarsdag gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari a.s. staat Woonstichting De Marken weer voor u klaar!

Volledige vacaturetekst > Vacature Manager Wonen en Vastgoed De Marken

Deel via

Geef een reactie