Mogelijk hinder door werkzaamheden Rielerenk

Omwonenden van Psychiatrisch Centrum De Rielerenk, aan de zuidrand van Schalkhaar, hebben afgelopen week een brief ontvangen van de Dimence Groep. De manager bedrijfsvoering laat daarin weten dat er is gestart met de renovatie van het verouderde gebouw. Het betreft een interne verbouwing die naar verwachting eind 2024 gereed is.

SCHALKHAAR – Tijdens de verbouwing worden knelpunten rondom luchtbehandeling, klimaat en geluid aangepakt. Ook wordt het gebouw, gelegen langs het fietspad dat via het Mensinksdijkje toegang biedt tot Schalkhaar, verduurzaamd en het interieur vernieuwd. Tijdens de renovatie blijft het gebouw operationeel; cliënten kunnen dus gebruik blijven maken van alle faciliteiten.

‘Onze bouwpartners doen er alles aan om mogelijke hinder voor u als omwonende zoveel mogelijk te beperken’, schrijft Dimence. ‘De werkzaamheden zijn altijd overdag op werkdagen en niet ’s avonds of in het weekend.’ Mochten er desondanks klachten zijn, of heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan kunt u deze mailen aan rielerenk@dimencegroep.nl.

Deel via

Geef een reactie