SV Schalkhaar zoekt ledenadministrateur

Even terug in de tijd: in november 2018 werden Moniek en Willy Aarnink met grote instemming tijdens de ledenvergadering van SV Schalkhaar benoemd tot vrijwilligers van het jaar. Een meer dan verdiende beloning voor meer dan zeven jaar trouwe dienst als ledenadministrateurs van de voetbaltak van SV Schalkhaar.

SCHALKHAAR – In een opvolgend interview gaven Moniek en Willy aan dat het na zoveel jaren goed zou zijn het stokje over te dragen aan de volgende generatie. Dat interview is inmiddels ruim twee jaar geleden. SV Schalkhaar is Moniek en Willy Aarnink veel dank verschuldigd voor alle tijd en aandacht die ze meer dan toegewijd aan deze belangrijke taak besteden.

Hun werkwijze is altijd correct, accuraat, snel en vriendelijk naar alle betrokkenen. Voor alle duidelijkheid: Moniek en Willy zijn nog steeds op hun post en blijven de ledenadministratie verzorgen totdat de opvolgers zich aandienen. Deze opvolgers weten zich verzekerd van een zorgvuldige begeleiding en inwerkprocedure, waarbij Moniek en Willy desgevraagd op ieder moment assistentie kunnen verlenen.

Desalniettemin komt aan hun tijdperk als ledenadministrateur echt een keer een einde. Na een lange zoektocht binnen de vereniging richt SV Schalkhaar haar blik buiten de club. Heb jij het verenigingshart op de goede plaats en beschik je over administratieve ervaring? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer (inhoudelijke) informatie kan contact worden opgenomen met Moniek en Willy Aarnink via ledenadministratie@svschalkhaar.nl of met voorzitter Peter Visser via voorzitter@svschalkhaar.nl. Dus voel je je, eventueel samen met je partner of vriend(in), aangesproken? Reageer! Je doet jezelf en SV Schalkhaar er een groot plezier mee.

Deel via

Geef een reactie