Sinterklaas, hij komt…, hij komt…!

Op zondag 20 november a.s. komt Sinterklaas naar Schalkhaar! Vanaf 13.30 uur vertrekt hij onder muzikale begeleiding van de Pietenband en alle Pieten vanaf Woonzorgcentrum Park Braband naar de Sporthal Westenberg, waar vanaf 14.00 uur een gezellig en vrolijk Sinterklaasfeest zal losbarsten.

SCHALKHAAR – Alle kinderen, ouders, grootouders zijn daar van harte welkom voor een meeslepend verhaal met aansluitend een disco met Sinterklaas en de pieten. Komt allen, want de accommodatie is groot genoeg. Voor de Sint is het fijn als alle kinderen hun naam goed zichtbaar op hun jas of muts dragen. Voor de kinderen tot 10 jaar is er na afloop van het feest een kleine traktatie.

Wij hopen dat deze sinterklaasintocht voor veel kinderen een ware belevenis zal zijn. Alles wordt mogelijk gemaakt mede door uw bijdrage aan de huis-aan-huis collecte in Schalkhaar in de week van 14 november aanstaande en door alle sponsoren. Onze gewaardeerde dank hiervoor!

De kinderen van 0 jaar tot en met groep 4 in Schalkhaar krijgen een kleurplaat om mee te kunnen doen met de kleurwedstrijd voor Sinterklaas. Kleur jij deze mooi in voor Sinterklaas? Voor de winnaar is er een leuke verrassing in petto!

Sinterklaas wil de tekeningen allemaal goed kunnen bekijken dus lever daarom je tekening met je naam e.d. vóór 18 november in bij jou op school, de dagopvang of op de peuterspeelzaal.

Bijna is het weer zo ver; Sinterklaas komt in het land!
Althans, dat heb ik zojuist gelezen in de krant.

Hoofdpiet is er dit jaar niet bij,
Maar wie staat er dan aan Sint zijn zij?

Twee Pieten zullen gaan strijden voor die baan,
Om als Hoofdpiet aan de slag te gaan

Help jij Sint mee om te kiezen
Wie de baan krijgt, en wie gaat verliezen?

Deel via

Geef een reactie