Dorpsvisie Schalkhaar: doe en denk mee!

Ons mooie dorp Schalkhaar…, hoe zal dat er in de toekomst uitzien? Er zullen de komende jaren plannen worden gemaakt voor verdere woningbouw in het dorp en het behouden en/of uitbreiden van voorzieningen en sportlocaties. Schalkhaar heeft nog geen dorpsvisie ontwikkeld; buurtdorpen hebben dat inmiddels wel.

De lokale partij Gemeentebelang is daarom op zoek naar enthousiaste inwoners van Schalkhaar die mee willen denken in een werkgroep over het behouden en ontwikkelen van een toekomstbestendig Schalkhaar. De resultaten kunnen worden vastgelegd in een dorpsvisie.

Doe en denk mee!
Het zou mooi zijn wanneer hiervoor plannen worden ontwikkeld die zo breed mogelijk worden gedragen, door jong en oud. Wilt u zich hiervoor inzetten door mee te denken en mee te doen? Of heeft u vragen? Meld dit dan per mail aan onze dorpsgenoot Huub Obdeijn hja.obdeijn@deventer.nl of telefonisch 06-20136149.

 

Deel via

Een gedachte aan “Dorpsvisie Schalkhaar: doe en denk mee!

  1. Huub Obdeijn

    TWINTIGERS GEZOCHT!!!!
    Wat fijn om al zo snel diverse reacties te krijgen waar wij zeker al mee verder kunnen! Maar er kunnen zeker nog mensen bij en heel graag wat jongeren.

Geef een reactie