Overlast door groot onderhoud De Marken

In opdracht van Woonstichting De Marken start Ter Steege Vastgoed Rijssen BV vanaf maandag 20 november a.s. met het onderhoud en de verduurzaming van 17 woningen aan de Alferdinkweg en Werninkstraat, aan de zuidzijde van ons dorp. Een bouwplaats met uitvoerderskeet, schaftkeet, toiletkeet, zaagloods en containers zal worden ingericht op het speelveld aan de nabijgelegen Tolnerinksingel.

SCHALKHAAR – Vanaf dinsdag 14 november a.s. worden de eerste steigers geplaatst. De volgende huizenblokken worden in fases aangepakt:

  • Alferdinkweg, huisnummers 1 tot en met 7 (vier woningen)
  • Alferdinkweg, huisnummers 17 tot en met 23 (vier woningen)
  • Alferdinkweg, huisnummers 25 tot en met 31 (vier woningen)
  • Werninkstraat, huisnummers 2 tot en met 10 (vijf woningen)

Tijdens het groot onderhoud kunnen bewoners en omwonenden overlast ervaren. Dit kan geluidsoverlast zijn, maar ook beperkte ruimte om uw auto te parkeren door containers en materiaal dat in de straat/buurt staat. Ook komt er regelmatig een kraan in de straten te staan, waardoor de weg wordt afgesloten. De aannemer doet zijn best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

De totale werkzaamheden zullen medio februari 2024 zijn afgerond, als alles volgens planning verloopt. Vanaf maandag 27 december 2023 tot maandag 11 januari 2024 zijn er geen werkzaamheden in verband met de kerstvakantie.

Deel via

Geef een reactie