Open Dag bij Heerlijkheid Linde

Precies een jaar geleden, Hemelvaart 2022, zijn de (stal)deuren van de nieuwe biologische stadsboerderij Heerlijkheid Linde van Sanne en Christian Klein Koerkamp geopend in het buitengebied van Schalkhaar. Tijd dus om dit 1-jarig jubileum uitgebreid te vieren met een Open Dag op donderdag 18 mei a.s.!

SCHALKHAAR – Er is tijdens deze Open Dag van alles te zien en te beleven bij Heerlijkheid Linde. Uiteraard kunt u genieten van ons heerlijke ambachtelijke boerenijs, met een speciale jubileumsmaak! Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken op het springkussen, geschminkt worden, een koe leren melken, rondrijden op het traptrekker parcours, schattige kalfjes, biggetjes, kuikens of jonge geitjes aaien of spelen in de natuurlijke speeltuin.

Beleven
Ondertussen kunt u genieten van een kopje koffie, met uitzicht op de koeien, of een kijkje nemen in de boerderijwinkel, waar we diverse speciale jubileumaanbiedingen hebben. Deze dag bakken wij voor u onze heerlijke biologische hamburgers en voor de kinderen smakelijke pannenkoeken. Er is voor iedereen wat te zien, te beleven of te proeven!

Tijdens ons 1-jarig jubileumfeest maakt u kans op een waanzinnige HOOFDPRIJS, namelijk 1 jaar lang gratis ijs! Lever uw kassabon in, met telefoonnummer, in de speciale melkbus en wie weet bent u wel de gelukkige winnaar! Wij heten u van harte welkom op donderdag 18 mei a.s. tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Heel graag tot ziens!

Heerlijkheid Linde 
Slinkmansweg 2 te Schalkhaar
0570 – 710393 
www.heerlijkheidlinde.nl

Deel via

Geef een reactie