Nieuw seizoen start voor schaatser Mika van Essen

Schaatser Mika van Essen staat aan de vooravond van zijn eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen. De 23-jarige Schalkhaarder, woonachtig in Heerenveen, sprint vrijdagavond 27 oktober a.s. twee keer op de 500 meter tijdens het World Cup Kwalificatietoernooi in Thialf Heerenveen.

Afgelopen woensdag presenteerde Mika voor het derde achtereenvolgende jaar zijn activiteitenkalender voor het komende sportjaar tijdens een gezellige sponsorborrel. Deze keer vond die plaats in de wrapstudio van zijn sponsor DesignPartner Reclame aan de Kamperstraat in Deventer. De talentvolle schaatser komt, net als dorpsgenoot Sanne in ’t Hof, uit voor het Top 12 Team van het Development Team van Gewest Fryslan.

Na de onthulling van zijn nieuw gewrapte auto mocht onze jonge dorpsgenoot met trots bekend maken dat de Miedema Groep uit Leeuwarden aankomend seizoen zijn nieuwe hoofdsponsor is. Mika kan dit seizoen bovendien rekenen op de steun en het vertrouwen van zijn overige sponsoren: Olden Makelaars, PS Koeltechniek, Wolters Vastgoedonderhoud. Centraal Zorg Vervoer en Free-Wheel MM Ice Skate.

Mika, heel veel succes gewenst in het komende schaatsseizoen! We gaan je weer volgen vanuit Schalkhaar!

Deel via

Geef een reactie