Mika van Essen blij met sponsordeal Olden Makelaars

Olden Makelaars heeft zich als medesponsor verbonden aan aanstormend schaatssprinttalent Mika van Essen uit Schalkhaar. De 20-jarige Mika – tegenwoordig wonend in Wolvega – is na enkele jaren rijden voor Sprintteam Oost en Team Reggeborgh, sinds juni 2020 in het Development Team Fryslân Senioren opgenomen.

SCHALKHAAR – Als jonge sprinter dient Mika voor een groot deel de sponsoring voor dekking van de kosten van trainingen, huisvesting, reizen en materiaal zelf te regelen en hij is dan ook blij met de sponsordeal met André Olden en Janneke van Schooten van Olden Makelaars uit Bathmen.

De enthousiaste ondernemer André Olden volgt de positieve ontwikkelingen van Mika al jaren, met name via zijn moeder Yildiz van Essen, de personal trainer van André en Janneke. Olden Makelaars draagt graag een financieel steentje bij aan de doorstroming van deze sprinter richting de nationale en internationale schaatstop.

De jonge schaatser uit Schalkhaar maakt de laatste jaren een snelle groei door, waarbij de 500 en 1.000 m voor hem de sprintafstanden zijn waarop hij hoge ogen gooit. Onder trainer/coach Henk Hospes van het Development Team Fryslân Senioren wordt dagelijks in Thialf getraind, met daarnaast trainingsweken op de hooglandbaan in het Duitse Inzell.

Onze dorpsgenoot zal in het schaatsseizoen 2020-2021 deelnemen aan de WCKT, NK Sprint en NK afstanden, waarvoor hij zich via verschillende wedstrijden moet plaatsen. Mika is uitermate gemotiveerd om dit seizoen door te stoten naar de sprinttop. Zijn doel is om zich verder te ontwikkelen en sneller te schaatsen om de aansluiting te vinden bij de nationale toppers zoals Kjeld Nuis, Kai Verbeij, Ronald Mulder en Dai dai N’Tab.

Olden Makelaars zal onder meer zichtbaar zijn op de bedrijfsauto – gesponsord door Croes Connectivity uit Laren – en via diverse reclameuitingen in nieuwsbrieven, internetsites en sociale media. Daarnaast zal Mika van Essen relatie-, netwerk- en PR werk doen voor Olden Makelaars, als de schaats- en trainingsagenda het toe laat.

De vorderingen van Mika zijn binnenkort te volgen op de reeds bestaande facebookpagina: mika.vanessen en de nieuwe website van Mika www.mikavanessen.nl.

Deel via

Geef een reactie