Koffie en gebak voor jubilaris Jan Venneman

Er zijn maar weinig woningen in Schalkhaar waar Jan Venneman (63) níet binnen is geweest in de 45 jaren die hij al in de buitendienst bij Berghuis Kompleet Wonen werkt. Op woensdag 30 september a.s. na 12.00 uur kunt u Jan Venneman persoonlijk en coronaproof komen feliciteren in de winkel van Berghuis Kompleet Wonen aan de Pastoorsdijk in Schalkhaar.

SCHALKHAAR – Uiteraard worden daarbij alle geldende coronamaatregelen van het RIVM in acht genomen. ,,Jan is geboren en getogen in ons dorp en door zijn werk bij ons wel een bekende figuur”, weet werkgever Geert Berghuis. ,,Ik hoop dat mensen het artikel in de krant InSchalkhaar hebben gelezen en ze woensdagmiddag 30 september a.s. gezellig langskomen voor een veilige en feestelijke groet. Dan zorg ik dat er een paar dozen gebak staan en zijn mensen die, op voldoende afstand van elkaar, een kopje koffie willen drinken met Jan van harte welkom. Een 45-jarig dienstverband is misschien geen officieel jubileum, maar wel een gedenkwaardige mijlpaal!”

Lees het volledige interview met Jan Venneman en Geert Berghuis op pagina 23 van de jubilieumeditie van Krant InSchalkhaar!

Deel via

Geef een reactie