Laatste nieuws

Activiteiten Kinderboekenweek in bibliotheek

Tijdens de Kinderboekenweek, die plaatsvindt van 30 september tot en met 11 oktober, neemt de Bibliotheek Deventer kinderen dit jaar mee terug in de tijd. Er worden, ook in Schalkhaar, allerlei leuke activiteiten georganiseerd die in het teken staan van geschiedenis. Het motto van de Kinderboekenweek is namelijk ‘En toen?’.

SCHALKHAAR – Luister naar spannende verhalen van vroeger, kies een boek uit de aanraders die in de bieb zijn klaargelegd of wordt zelf een ridder op het Middeleeuwse Speelplein van de Bibliotheek Centrum. In de bibliotheek in Schalkhaar kunnen kinderen de hele week meedoen aan een spannende speurtocht. Pak een opdrachtvel, zoek de vloerstickers in de bibliotheek en leer meer over techniek door de eeuwen heen! Daarnaast ligt er het gratis doeboekje ‘Tijdreizen’ klaar. Het staat boordevol leuke opdrachten voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Meer informatie over de activiteiten in alle vestigingen van de Bibliotheek Deventer, het complete programma van de Kinderboekenweek en de kaartverkoop zijn te vinden op www.bibliotheekdeventer.nl/kinderboekenweek.

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *