Luciana Ribeiro nieuwe eigenaar Tandartspraktijk Schalkhaar

,,Ik ben verheugd om mezelf voor te stellen”, glimlacht Luciana Ribeiro, de nieuwe tandarts en eigenaar van Tandartspraktijk Schalkhaar, voorheen Tandartspraktijk Rensink. ,,Ik ben afkomstig uit het zonnige Portugal, maar nu al enkele jaren woonachtig en werkzaam in Nederland. Ik ben blij nu deel uit te maken van het team van professionals in deze uitstekende praktijk.”

SCHALKHAAR – Luciana beoefent de tandheelkunde al geruime tijd en heeft veel ervaring opgedaan in endodontie en chirurgie. ,,Ik heb gewerkt met patiënten van alle leeftijden en achtergronden en heb tandheelkundige zorg geboden aan veel individuen en gezinnen”, vertelt ze. ,,Ik ben gepassioneerd door tandheelkunde en zet me in om de best mogelijke zorg te bieden aan mijn patiënten.”

Als de nieuwe eigenaar van tandartspraktijk Schalkhaar is Luciana van plan de hoge normen van tandheelkundige zorg te behouden die u van deze kliniek gewend bent. ,,Ik ben toegewijd aan het opbouwen van sterke relaties met elk van mijn patiënten en het bieden van gepersonaliseerde zorg die aan uw individuele behoeften voldoet”, zegt ze. ,,Ik kijk ernaar uit u allen te ontmoeten en u tandheelkundige zorg van de hoogste kwaliteit te bieden.”

Comfortabel en stressvrij
,,Wij begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor sommige mensen een stressvolle ervaring kan zijn”, zegt Luciana. ,,Daarom nemen we de tijd om naar uw zorgen te luisteren en al uw vragen te beantwoorden. Ons doel is om elk bezoek aan onze praktijk zo comfortabel en stressvrij mogelijk te maken.”

Bij Tandartspraktijk Schalkhaar is uw mondgezondheid topprioriteit. Het team van ervaren tandartsen en medewerkers is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg in een comfortabele en gastvrije omgeving. Zij bieden een breed scala aan tandheelkundige diensten, waaronder routinematige reinigingen en controles, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, implantaten en cosmetische tandheelkunde.

Nieuwe patiënten
Er is in de vernieuwde Tandartspraktijk Schalkhaar aan de Kolkmansweg 19 momenteel ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. U kunt zich telefonisch inschrijven via 0570-623410 of via de website www.tandartspraktijkschalkhaar.nl

Deel via

Geef een reactie