Laatste nieuws

Lege stoeltjes Nicolaasschool voor kinderen uit 2018

In voorgaande jaren moest de Nicolaasschool regelmatig ouders teleurstellen als zij hun kind wilden aanmelden, omdat er meer aanmeldingen waren dan het aantal beschikbare plaatsen op school. Voor de kinderen die in 2018 zijn geboren ligt dat anders: er staat een stoeltje voor ze klaar!

SCHALKHAAR – Er zijn in het jaar 2018 minder kinderen geboren dan in voorgaande jaren, waardoor de kinderen uit ons dorp niet alle stoeltjes bezetten. Er is in die leeftijdsgroep dus nog ruimte voor kinderen uit Schalkhaar en Deventer.

Op de Nicolaasschool krijgen kinderen de ruimte om te leren, te groeien en te bloeien in een veilige omgeving. Dit is belangrijk, want alleen dan kunnen ze nieuwe dingen leren. Het team van de Nicolaasschool staat klaar om uw kind hierbij te helpen. Om samen zijn of haar talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Is uw kind geboren in 2018 en zoekt u voor hem of haar nog een leuke basisschool in Schalkhaar? Er staat een stoeltje voor hem of haar klaar! U bent van harte welkom voor een rondleiding op de Nicolaasschool. U kunt hiervoor contact opnemen met Loes Fassbender, adjunct directeur op 0570-621922.

Mochten er teveel aanmeldingen binnenkomen dan zal er een loting plaatsvinden.

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *