Ledenavond Zij Actief over make up en pruiken

Afgelopen dinsdag hadden de vrouwen van Zij Actief een ledenavond. Het thema: gastspreker Richard Klompenhouwer, theaterkapper en grimeur, vertelde enthousiast over zijn vak. Bijvoorbeeld hoe hij achter de schermen werkt bij grote musicals.

SCHALKHAAR – Momenteel is Richard bezig met de voorbereiding van de nieuwe musical ‘Bodyguard’, de opvolger van ‘Aida’ in het Beatrix Theater in Utrecht. Richard vertelde dat een uur voor de voorstelling make-up en pruiken bij de artiesten worden aangebracht en opgezet. Alle pruiken, twee per persoon, worden van te voren op maat en handmatig gemaakt.

Het was heel bijzonder om te horen en te zien hoe een mens door make-up en haarwerken kan veranderen. Aan een voorstelling werken in totaal 200 mensen. Het was voor de leden van Zij Actief een hele boeiende avond in De Lindeboom, mede dankzij de enthousiaste spreker.

De volgende ledenavond van Zij Actief is op woensdag 19 april a.s. Het vrouwennetwerk in Schalkhaar viert dan het 75-jarige bestaan met bowlen, eten en een conference van Jeffrey Klein Koerkamp. 

Meer info over Zij Actief en aanmelden als lid via www.inschalkhaar.nl/volop-activiteiten-zijactief-in-jubileumjaar-2023/

Deel via

Geef een reactie