Stoeltjes vrij op basisscholen in Schalkhaar

Doordat er in Schalkhaar in 2020 minder kinderen zijn geboren dan in voorgaande jaren, zijn er op de beide basisscholen, de RK Nicolaasschool en OBS de Sleutel, nog stoeltjes vrij voor kinderen uit Schalkhaar en Deventer.

Op de Nicolaasschool krijgen kinderen de ruimte om te leren, te groeien en te bloeien in een veilige omgeving. Dit is belangrijk, want alleen dan kunnen ze nieuwe dingen leren. Het team van de Nicolaasschool staat klaar om uw kind hierbij te helpen om samen zijn of haar talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Op De Sleutel wordt de kinderen een prettige en veilige plek geboden, waar ze leren in een rijke en uitdagende leeromgeving met betekenisvol onderwijs. Hierbij hebben kinderen, binnen passende kaders, de ruimte om tot zelfontplooiing te komen. Op De Sleutel staat een enthousiast team klaar om uw kinderen te laten ontwikkelen tot mensen met lef.

Is uw kind geboren in 2020 en zoekt u voor hem of haar nog een leuke basisschool in Schalkhaar? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding om een kijkje te nemen in onze keuken. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Loes Fassbender (adjunct directeur Nicolaasschool) tel. 0570-621922

Linda van den Sigtenhorst (directeur Sleutel) tel. 0570-621511

Deel via

Geef een reactie