Laatste nieuws

Inloopavond Dorpsvisie: ook presentatie plannen dorpshuis

Hoe ziet Schalkhaar eruit in 2035? Is het nog een dorp? Of een wijk van Deventer? Waar is ruimte voor de bouw van nieuwe woningen? En hoe zit het met verkeer? De Dorpsvisie Schalkhaar geeft antwoord op deze vragen. In deze visie staat ons gezamenlijke toekomstbeeld: hoe willen Schalkhaarders dat het dorp zich ontwikkelt en hoe bereiken we dat?

Uitnodiging
De afgelopen maanden is een flink aantal groepen druk bezig geweest om voor Schalkhaar een dorpsvisie te maken. Over de eerste ideeën hiervoor kun je aanstaande donderdag, 21 september, meedenken in de Lindeboom. Je kunt binnenlopen tussen 20.00 en 21.30 uur.

Plannen voor dorpshuis
Ook de werkgroep die zich inzet voor een dorpshuis/ontmoetingsplek in het Koetshuis bij de kerk is deze avond aanwezig om haar plannen te laten zien. Voor uitvoering van de plannen is overigens nog wel akkoord nodig van het parochiebestuur en het Aartsbisdom Utrecht.

De moeite waard om donderdag 21 september a.s. een kijkje te komen nemen! Heb je vragen over de dorpsvisie? Stuur een berichtje naar dorpsvisie@schalkhaar.net.

Klik hieronder door voor meer informatie over:

> Dorpsvisie

> Dorpshuis

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *