Laatste nieuws

Hey Moocher! in School van Frieswijk

Op zondag 15 november a.s. treedt Hey Moocher! twee keer op in de School van Frieswijk.  Wat gaan jullie horen? Soms een beetje ondeugend, uitbundig ook. Maar met een knipoog! Een stevige groove, uptempo en zwaar hangen in een twelve-bar blues…

SCHALKHAAR – Veel heerlijks uit het vintage repertoire van Cab Calloway, Little Walter en Muddy Waters. Livin’ Blues en J. Geils Band. Cuby. Beetje Johnny Cash.

Zijn er nog kaarten? Ja, maar niet zoveel. De gig van 15:00 uur is namelijk al uitverkocht. Binnen een paar uur nog wel. Voor de eerste ronde, aanvang 12:00 uur, zijn nog wel kaarten beschikbaar. Wees snel, want er kunnen maar 15 mensen in de zaal. We zeggen het maar even!

Doen jullie ook aan corona? Ja, #wijdoenmee. En jullie ook. Niet dringen bij binnenkomst, melden bij die mevrouw met dat papiertje waar je naam al opstaat (want je hebt je online aangemeld). Betalen hoeft dan niet meer, dat doe je via www.schoolvanfrieswijk.nl. Handen ontsmetten bij binnenkomst, afstand houden in de zaal, looprichting aanhouden, ALLES. Wij doen ALLES.

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *