Heerlijke bollen op het dorpsplein!

Sinds afgelopen dinsdag staat Remon Bakker weer met zijn oliebollenkraam in Schalkhaar! Dit jaar niet op de hoek van de Pastoorsdijk en Timmermansweg, maar een paar meter verderop op het dorpsplein. ,,Hier hebben we meer ruimte om de kraam en kunnen we de maatregelen, zoals anderhalve meter afstand, beter handhaven”, stelt de oliebollenbakker tevreden vast.

SCHALKHAAR – Remon hoopt dat de mensen in Schalkhaar tijdens zijn aanwezigheid tot en met 31 december a.s. heel veel lekkernijen bij hem komen kopen en hem zo ondersteunen in deze moeilijke tijd van afgelasten van kermissen en dergelijke. ,,We zijn dit jaar, net zoals bijvoorbeeld de horeca, hard getroffen door de Coronamaatregelen en hebben al maanden geen inkomsten gehad.”

Remon is dagelijks van 10:30 uur tot 17:30 uur in zijn kraam. Op zondagen is er geen verkoop. ,,Als klanten de komende week op hun telefoon dit bericht op de website www.inschalkhaar.nl of op de sociale media van InSchalkhaar (Facebook en Instagram) kunnen laten zien, geef ik als openingsaanbieding 2 euro korting op een zak van 14 olie- of krentenbollen”, belooft Remon.

Dus mensen: snel naar het dorpsplein hollen en smullen van die heerlijke bollen!

Deel via

Geef een reactie