Sinterklaas alleen via livestream in Schalkhaar

Veel Sinterklaasintochten worden afgelast in verband met de huidige situatie in het land. Voor de Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar is het belangrijk om in ons dorp dit kinderfeest wel door te laten gaan. Natuurlijk op een veilige manier en volgens alle gestelde voorwaarden die op dit moment gelden.

SCHALKHAAR – Met trots wil de Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar dan ook vertellen met welke mooie oplossing Sinterklaas is gekomen om alle kinderen van Schalkhaar ‘gewoon’ te kunnen ontmoeten. Op zondag 22 november om 14.00 uur zal Sinterklaas het bezoek aan Schalkhaar doen via een livestream! Alle kinderen uit het dorp kunnen op deze manier in contact komen met Sinterklaas!

Net als alle andere jaren gaat vanaf het begin niet altijd alles helemaal goed. Sinterklaas is de sleutel van het pakjeshuis verloren onderweg naar Schalkhaar. Hij weet niet waar deze gebleven is. Nu de sleutel er niet is, kunnen de Pieten niet verder met cadeaus inpakken voor de kinderen. Hopelijk kunnen de kinderen Sinterklaas helpen met de sleutel te vinden zodat alles toch weer goed gaat komen.

Dit alles is te zien via een livestream op zondag 22 november a.s. vanaf 14.00 uur. De link naar de livestream kan je vinden op www.sintinschalkhaar.nl.

Daarnaast kunnen kinderen van de peuterspeelzaal t/m groep 5 van de basisscholen uit het dorp mee doen aan een kleurwedstrijd. Ze kunnen de kleurplaat inleveren op school vóór 19 november 2020. Sinterklaas zal de vijf mooiste kleurplaten uitzoeken en via de livestream de winnaars bekend maken. De winnaars krijgen een mooie prijs!

Dit wil je toch niet missen?! Sinterklaas zit er zondag 22 november a.s. helemaal klaar voor, Tot in de livestream!

Deel via

Geef een reactie