Apropos mag niet ontbreken op Schalkhaar Life!

Het kan natuurlijk niet ontbreken bij Schalkhaar Life!: met hun ludieke straattheater vermaakt Apropos op zondag 26 mei a.s. weer het publiek op de braderie. Met de typetjes van dit straattheater geeft Apropos een hint naar hun nieuwste show: Vue-tuRe. Kom dus kijken om 12.00 uur en 14.00 uur op de Oerdijk naar een sneak preview!

SCHALKHAAR – Bij de kraam van Apropos vindt u meer informatie over deze zang- en danstheatergroep. Ook is er iets leuks voor de kinderen. U kunt een praatje maken met één van de leden, een flyer meenemen en kostuums en decorattributen bekijken van eerdere shows. Er zijn bovendien decorelementen te zien van de huidige show!

Deze show is volledig te zien op vrijdagavond en zaterdagavond 28 en 29 juni 2024 in de schouwburg van Deventer. Kaarten zijn te koop aan de kraam en online: www.apropos-online.nl Vue-tuRe is een show rondom het thema social distancing, virtueel vermaak en het belang van gewoon menselijk contact.

Voor kinderen
Voor de kinderen is er tijdens Schalkhaar Life! een leuke speurtocht op te halen bij de kraam van Apropos. Bij inlevering van een volle kaart krijgen ze nog een leuk prijsje! Naast de kraam van Apropos, waarvoor ook een aantal dorpsgenoten actief is, kun je je laten schminken. Ook dit jaar wordt dit verzorgd door eigen leden.

Ben je benieuwd naar het kloppende hart van creativiteit? De sprankelende bron van positieve energie? En de katalysator van feestelijke vibes? Dat is Apropos in een notendop! Kom dat zien tijdens Schalkhaar Life! of kijk eens op de website van Apropos voor meer informatie, ook over de voorstelling Vue-tuRe. 

Deel via

Geef een reactie