Afwisselend programma voor leden ZijActief

Het bestuur van Vrouwennetwerk ZijActief kijkt tevreden terug op 2023. Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar door het 75-jarige bestaan. ‘Doordat we steeds een afwisselend programma presenteren, is er voor iedereen genoeg keuze uit het aanbod’, laat voorzitter Nolda Harleman-Obdeijn na de Algemene Ledenvergadering van 8 januari jl. weten.

SCHALKHAAR – ‘Het ledenaantal blijft groeien’, weet de enthousiaste voorzitter van ZijActief. ‘Dankzij de inzet van velen. Alle ledenavonden werden goed bezocht en er werd eveneens goed deelgenomen aan de diverse activiteiten. Het programma voor 2024 is klaar: naast de ledenavonden bieden we nog diverse activiteiten aan, waaraan vele leden actief kunnen meewerken en deelnemen.’

Na de jaarvergadering gaf Michiel Schaap, ecoloog en werkzaam bij Natuurmonumenten, een presentatie met prachtige foto’s. Hij nam de aanwezige leden mee door de mooie natuur in Oost-Nederland. Daar vind je volgens de sympathieke boswachter uit Lochem veel verschillende landschappen, elk met gebiedseigen begroeiing, insecten en dierenleven.

De afdelingsavonden van Vrouwennetwerk ZijActief beginnen ook in 2024 om 19.30 uur en eindigen rond 22.00 uur. Locatie: Zalencentrum de Lindeboom aan Lindeboomsweg 1a, 7433 BH Schalkhaar. De contributie bedraagt € 45,- per jaar. Niet leden zijn 1 à 2 keer per jaar van harte welkom op een ledenavond (met uitzondering van april en de kerstavond) tegen een vergoeding van € 3,50.

Wilt u zich aanmelden als lid of anderszins informatie? Mail: zijactiefschalkhaar@hotmail.com 

Bekijk hier het > Programmaboekje ZijActief 2024

Deel via

Geef een reactie