Ad Flipse erelid Sportinstuif 55+

Vorige week heeft het bestuur van Stichting Sportinstuif 55+ Deventer, dat twee keer per week in de sporthal in Schalkhaar sport, deelnemer Ad Flipse benoemd tot erelid. Voorzitter Annelore Huitink bracht deze boodschap over aan Ad in het bijzijn van zo’n 45 medesport(st)ers. Daarbij overhandigde ze Ad een mooie bijbehorende oorkonde.

SCHALKHAAR – Ad Flipse, al meer dan 30 jaar trouw sporter, heeft zich al die tijd erg verdienstelijk gemaakt voor de stichting. Bij plotselinge afwezigheid van één van de sportleiders heeft Ad zich een prima vervanger getoond. Zonder enige voorbereiding nam hij meermalen de merites waar.

Ook was Ad al die jaren één van de sporters die zich over de sportmaterialen, zoals rackets, shuttles en ballen ontfermde. En niet vergeten mag worden dat Ad ook jarenlang voor de badmintongroep sportlessen heeft gegeven.

Kortom: De Stichting Sportinstuif 55+ is Ad Flipse vanwege zijn vele verdiensten veel dank verschuldigd. Op de bijgevoegde foto voor de Sporthal Schalkhaar staan voorzitter Annelore Huitink en Ad Flipse met de oorkonde.

Wilt u meer weten over de Stichting Sportinstuif 55+ of wilt u ook meedoen of eens proberen?
Kijk dan op de website van de Stichting Sportinstuif 55+ https://www.sport-instuif-55plus.nl/.

Deel via

Geef een reactie