Veel activiteiten bij Museum AFS

Het Rustpunt bij Museum AFS is weer geopend! Voor de ouderwetse prijs van € 1,50 kunnen wandelaars en fietsers aan de Frieswijkerweg zelf hun kopje koffie of thee inschenken in de buitenkeuken. Op het terrasje is het heerlijk toeven in de zon en bij wat minder weer is er een beschut en overdekt zitje beschikbaar.

SCHALKHAAR – Vanuit Museum AFS worden er weer rondleidingen verzorgd over Landgoed Frieswijk, onder leiding van een gids. Ook staat er de komende maanden uiteraard weer een aantal avonden gepland waarop inwoners van Averlo, Frieswijk en Schalkhaar met elkaar kunnen eten.

Maar er is meer nieuws te melden! Zo komt Willem de Witte twee lezingen geven, één over Sallandse streekgerechten (op donderdag 16 maart a.s.) en één over eenpansgerechten (op 25 april a.s.), komt Jager Andreas Dijkhuis op woensdag 12 april a.s. gans voorschotelen die op verschillende manieren is bereid en op woensdag 15 maart a.s. kookt een aantal mannen van het azc de favoriete gerechten uit zijn land.

Al deze evenementen staan op de vernieuwde website en mensen kunnen zich daar via de reserveringslink op de subpagina ‘agenda’ opgeven.

Deel via

Geef een reactie