Laatste nieuws

25 publieke laadpalen in Schalkhaar

De komende vier jaren zullen er naar verwachting – fasegewijs – zo’n 25 publieke laadpalen voor elektrische auto’s worden geplaatst in ons dorp. De plekken zijn bepaald op basis van een aantal wensen en eisen: er moet genoeg ruimte zijn om een laadpaal neer te zetten en het moet dicht bij een stroomkabel liggen, zodat er zo min mogelijk hoeft te worden gegraven.

SCHALKHAAR – Op de kaart hieronder zijn de plekken te zien waar een publieke laadpaal komt te staan (de blauwe punten). Vooral in gebieden waar mensen geen eigen oprit hebben. Totaal 25 in het dorp: 22 stuks in de wijken, één bij de honkbal aan de Colmschaterstraatweg, één bij de voetbal (sportcomplex De Horsterhoek) en één bij de sporthal in de wijk Westenberg-Buiten. De zwarte punten op de kaart zijn bestaande publieke laadpalen.

U kunt via deze link een grotere kaart bekijken en laten weten wat u vindt van de voorgestelde locaties door in te zoomen op de blauwe punten en te klikken en een reactie achter te laten.

Deel via

Een gedachte aan “25 publieke laadpalen in Schalkhaar

  1. Werkema

    Wij hebben met de herinrichting en nieuwe bomen aangegeven dat er hier achter op de ganzeboom te weinig parkeerruimte is. Daar is gehoor aangegeven. Er is een extra parkeerplek gecreëerd. Fijn. Nu moet er zo nodig een elektrische laadpaal op . Hups, weer weg de parkeerplek.

    Dus wij als gezin zijn er niet blij mee. Zet er een aantal bij het Haarhuus op de parkeerplaats. Die is altijd leeg.! Wij zijn blij dat we met moeite hier in de wijk de auto s kwijt kunnen, wat al onveilige situaties opleverd.

    Dus deze laadpaal is geen goede plek op de ganzeboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *