Zilveren KNVB-speld voor Peter Visser

Vrijdagavond heeft het bestuur van SV Schalkhaar met een informeel etentje Peter Visser bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Toen hij in de jaren zeventig vanuit Helios overkwam, heeft hij eerst een aantal jaren in het eerste elftal gevoetbald en daarna heeft Peter verschillende taken op zich genomen. Hij was jeugdleider, voorzitter van de Jeugdcommissie, secretaris en is ook in de jaren ’90 voorzitter geweest.

SCHALKHAAR – Ook toen het sportcomplex vanuit de Wijtenhorst naar de Horsterhoek ging verhuizen, was Peter Visser daarbij nauw betrokken. In 2019 werd er opnieuw een beroep op hem gedaan voor het voorzitterschap; hij heeft deze taak toen weer opgepakt en heeft onze vereniging door de moeilijke Corona periode heen geleid.

Kortom Peter is zeer verdienstelijk geweest voor onze plaatselijke sportvereniging. Al deze inzet is door het bestuur gedeeld met de KNVB en die heeft deze inzet beloond met een Zilveren KNVB-speld. Ambassadeur Arie Oeseburg kwam namens de KNVB, deze zilveren speld vrijdagavond uitreiken. Peter,bedankt en van harte gefeliciteerd!

Bron: www.svschalkhaar.nl

Deel via

Geef een reactie