Zien we de Schalkse Vrouwen nog terug?

Zaterdag 18 maart a.s sluiten de Schalkse Vrouwen zich op in een Escape Room, om (hopelijk) feestend te ontsnappen. Dit gebeurt op de volgende editie Schalkse Vrouwen! Het belooft een avond vol spanning en gezelligheid te worden.

SCHALKHAAR – Op het programma staat een escaperoom en een spannende loterij, met een feest tot slot om spanning te ontladen. De avond vindt plaats in de kantine van SV Schalkhaar. Om 20 uur gaan de deuren op slot en start de Escape Room. Durf jij het aan?

Schalkse Vrouwen organiseert tweemaal per jaar een leuke avond voor alle vrouwen die wonen of werken in Schalkhaar. Iedere avond heeft een uniek, eigen programma. Het doel van Schalkse Vrouwen is om vrouwen uit Schalkhaar te verbinden en een leuke avond te laten beleven. De organisatie bestaat inmiddels meer dan 5 jaar. In die tijd zijn er memorabele avonden geweest op verschillende mooie locaties die ons dorp rijk is.

Escaperoom
Komende editie op zaterdag 18 maart is de eerste editie van 2023. Wat staat er deze avond op het programma? Vanaf 19.30 uur is er inloop en ben je welkom. Om 20.00 uur start de avond met een escaperoom. Lukt het de Schalkse (buur)vrouwen om samen koelbloedig te blijven denken terwijl de tijd tikt en weten ze binnen een uur te ontsnappen?

Na de escaperoom is het tijd om een slag te slaan tijdens de loterij, die mede mogelijk gemaakt wordt door verschillende ondernemers uit Schalkhaar. Zoals altijd bij Schalkse Vrouwen is er daarnaast ruim de tijd om gezellig te kunnen kletsen onder het genot van een drankje. Ook zorgt de vertrouwde DJ voor sfeer en gezelligheid op de dansvloer.

De Schalkse Vrouwen kijken uit naar je komst op zaterdag 18 maart a.s. in de kantine van SV Schalkhaar op sportpark De Horsterhoek! Kaartverkoop 10 euro via een bericht per mail: schalksevrouwen@gmail.com. Kaartjes aan de deur: 12,50 euro.

Deel via

Geef een reactie