Laatste nieuws

Winkelpand De Lange tijdelijk verhuurd

Binnenkort opent in het voormalige pand van Warenwinkel De Lange aan de Oerdijk 19 een nieuwe winkel: Mensink Vintage. Hermine Mensink (70), psycholoog en psychotherapeut met een praktijk in Deventer en Schalkhaar, gaat er de komende maanden haar privé inboedel c.q. huisraad verkopen.

Wouter van Kempen en Hermine Mensink (eigen foto)

SCHALKHAAR – ‘Mijn vrouw heeft  heel veel spullen, waar ze nu van af wil’, laat Wouter van Kempen (72) weten in een reactie aan onze website. ‘Het gaat om meubels, maar ook om allerhande huisraad, serviezen, oude poppen en nog veel meer’, vertelt echtgenoot Wouter. ‘Het is met nadruk géén kringloop; het zijn haar eigen spullen die zij aanbiedt. Zij kan dat nu netjes presenteren in de winkel.’

Hermine Mensink heeft nog een eigen praktijk aan de Keizerstraat 29 in Deventer en ook aan de Koningin Wilhelminalaan 13 in Schalkhaar. Per 1 april a.s. wordt de locatie in Deventer opgeheven. De cliënten van Hermine kunnen dan terecht aan de Koningin Wilhelminalaan of naar de Oerdijk komen. In de winkel houdt zij een ruimte vrij om daar ook haar cliënten te kunnen ontvangen.

Wouter is lang huisarts geweest, vooral in de regio Haarlem. Na zijn pensionering, eind 2016, zijn Wouter en Hermine geëmigreerd naar Aruba en later naar Bonaire. Daar zijn beiden hun vak blijven beoefenen. Sinds eind 2019 is het echtpaar weer terug in Nederland en toen verhuisd naar ons dorp.

‘De naam van de winkel Mensink Vintage vind ik erg leuk, omdat mijn grootvader een broer had die op Schalkhaar woonde’, verduidelijkt Hermine. ‘Vandaar ook de straatnamen Mensinksdijkje en ‘t Mensink. Wij vinden het prachtig dat de familienaam Mensink met deze nieuwe winkel aan de Oerdijk weer in de aandacht komt!’

Zodra er meer bekend is over de opening van de nieuwe winkel in het pand aan de Oerdijk 19, dan wordt u uiteraard geïnformeerd via deze website! Houd dus onze updates in de gaten!

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *