Geweldige uitstraling selecties SVS Dans!

Gisteren hebben de vier selectiegroepen van SVS Dans deelgenomen aan de eerste wedstrijd van het seizoen: de Oost- Nederlandse Kampioenschappen (ONK) in Almelo. 

De B-selectie was in de ochtend ingedeeld en met hun nieuwe vesten, gesponsord door Orissa Vredevoort & Dochters, zijn de meiden vol goede moed, maar ook met best wat zenuwen afgereisd naar Almelo. Eenmaal op de dansvloer was daar niets meer van te merken, want wat waren ze goed! Het resultaat was een verdiende eerste plek met een 9,1 voor de uitvoering!

In de middag was het eerst de beurt aan de D-selectie. Ook zij waren afgereisd naar Almelo in hun nieuwe vesten, welke gesponsord zijn door Central Kitchen. De gespannen gezichten voordat ze op moesten, waren op de vloer verdwenen en de dansers straalden van oor tot oor! Voor het eerst in de selectie, voor het eerst een wedstrijd en ook nog een geweldige tweede plek behaald. Wát een toppers!

Daarna was het de beurt aan de A-selectie. Ook zij hebben dit jaar Orissa Vredevoort & Dochters als sponsor. Ze hebben echt een super mooie gevarieerde dans laten zien en waren ontzettend tevreden met de verdiende vijfde plaats.

Als laatste van de Schalkhaarse vereniging was de C-selectie aan de beurt. Met als sponsor SK Machining B.V. kwamen ook zij aan het begin van de middag in Almelo aan. Wat hadden ze er zin in! Met een geweldige uitstraling heeft de groep een fantastische dans laten zien op het nummer ‘a sky full of stars’. Met een zesde plek mogen ook zij vol trots terug kijken op de Oost- Nederlandse Kampioenschappen!

Meer informatie over SVS Dans vind je op de nieuwe website van SVS Dans. Je kunt je daar ook online aanmelden als lid.

Deel via

Geef een reactie