Nieuwe podotherapeut versterking voor praktijk Van Oldeniel

Sinds kort heeft Wilfried van Oldeniel versterking in zijn praktijk voor voet-, houding- en sportklachten aan de Pastoorsdijk 5 in Schalkhaar. Debbie, werkzaam in de praktijk sinds 2 april jl., heeft als podotherapeut al 14 jaar ervaring en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Podotherapie.

SCHALKHAAR – ‘Daar hebben we wat aan!’, laat Wilfried verheugd weten. ‘Als register podoloog en podotherapeut zijn we het er samen over eens hoe de beste voetzorg eruit moet zien. Daar werken we naar: voor iedere klacht de beste oplossing. Wij zijn heel blij met deze uitbreiding en wensen Debbie veel plezier in haar werk in onze praktijk!’

Heb je voet-, houding- en/of sportklachten? Je kan daarvoor terecht in eigen dorp! Bel voor een afspraak met de praktijk: 0570-622682 of boek zelf eventueel een afspraak via de online agenda

Medisch pedicure
Behalve voor podotherapie en podologie kun je in de praktijk van Wilfried van Oldeniel aan de Pastoorsdijk (tegenover de ingang van de Plus Supermarkt) ook terecht bij de medisch pedicure Truus Albers. Zij werkt al vele jaren twee dagen per week in de praktijk. Hoewel haar agenda al erg gevuld is, kun je afspreken via 06-40987410.

Speciaal voor sportklachten heeft Coen Geers van Fysicx (praktijk de Scheg) al sinds een jaar een behandelkamer in de praktijk. Hij is een gespecialiseerd manueel- en fysiotherapeut. Voor een afspraak met Coen Geers kan je bellen met het centrale nummer: 0570-510030.

Totaalbeeld
Door het veelzijdige opleidingstraject, de drie beroepsregisters en ervaring heeft Praktijk Van Oldeniel een brede kijk naar het totaalbeeld van de ‘gaande en staande’ mens. Kijk voor meer informatie eens op de website van Van Oldeniel Voet | Houding | Sport.

 

Deel via

Geef een reactie