Vacatures Nicolaasschool: leden Raad van Toezicht

Vanwege het aftreden van twee leden van de Raad van Toezicht, is de Nicolaasschool in Schalkhaar op zoek naar twee nieuwe leden. We zoeken kandidaten die samen met ons en de directeur-bestuurder op constructieve wijze samen willen werken, ieder vanuit zijn eigen rol, ten behoeve van het onderwijs aan onze leerlingen.

SCHALKHAAR – Binnen de samenwerking en de keuzes die we met elkaar maken staat altijd de belofte aan onze leerlingen centraal. Daarin is ons uitgangspunt dat de school en de ouders – als partners – samen de verantwoordelijkheid dragen voor het realiseren van deze belofte. We werken samen aan het bieden van een plek voor leerlingen om samen te Leren, te Groeien en te Bloeien.

De Raad van Toezicht bestaat uit ouders van leerlingen van de Nicolaasschool en minimaal één onafhankelijk lid. Gekeken naar de vertrekkende leden, hebben we een voorkeur voor kandidaten met onder andere expertise op het gebied van HR, bestuurlijke ervaring en de ambitie om een mogelijke voorzittersrol te vervullen in de toekomst.

We zijn op zoek naar een onafhankelijk lid én een ouder/ verzorger van één van de leerlingen van onze school. Herken jij je in één of meerdere van de genoemde voorkeuren en heb je interesse om als lid van de Raad van Toezicht een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de school, laat dit dan weten door een korte motivatie en je CV op te sturen vóór 19 april naar Merle Jettkandt (m.jettkandt@nicolaasschool.net).

De gesprekken zullen plaatsvinden in april/ mei met vertegenwoordigers van de Raad van Toezicht, de Directeur – Bestuurder en een afvaardiging van de Medezeggenschapsraad. We verwijzen je graag door naar de site van de Nicolaasschool voor algemene informatie over de school én een meer uitgebreide profielschets van een lid van de Raad van Toezicht.

Voor meer informatie en vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met Merle Jettkandt (lid van de RvT, tel. 06-28976129 ). Wanneer je toetreedt tot de Raad van Toezicht ontvang je jaarlijks een vergoeding die gebaseerd is op de (fiscale) vrijwilligersvergoeding.

Deel via

Geef een reactie