Laatste nieuws

Vacature Woonstichting De Marken: Voorzitter Raad van Commissarissen

Woonstichting De Marken in Schalkhaar zoekt een nieuwe voorzitter voor de Raad van Commissarissen: een ervaren en betrokken toezichthouder die een betekenisvolle bijdrage wil leveren aan een aansprekende organisatie met de maatschappelijke ambitie om nu en in de toekomst haar huurders goed, betaalbaar en duurzaam wonen te kunnen blijven bieden.

SCHALKHAAR – Marcella Rijkschroeff, partner en Sabah Oustou, senior-adviseur van Rieken & Oomen, begeleiden de wervingsprocedure. Zij voeren gesprekken met in potentie voor de functie geschikte kandidaten. Vervolgens presenteert Rieken & Oomen geschikte kandidaten aan opdrachtgever Woonstichting De Marken.

Sollicitatie en inlichtingen
Voor inhoudelijke vragen over de functieprofielen kunt je contact opnemen met Marcella Rijkschroeff. Marcella is bereikbaar via telefoonnummer 043-3219607. Jouw sollicitatie ontvangen wij, middels een cv en motivatiebrief, graag voor woensdag 13 maart a.s.

Via onderstaande link (groene balk) kun je een uitgebreide organisatieomschrijving, de functieomschrijving, het profiel en het aanbod bekijken. Klik daar onderaan de vacature op de button ‘Solliciteer direct’.

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *