Laatste nieuws

Uniek concert op Valentijnsdag

Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van SV Schalkhaar wordt op Valentijnsdag een uniek benefietconcert gehouden. Op sportpark De Horsterhoek treden de band More Life en singer-songwriter Stef Tijhaar samen op. ‘Oude’ en ‘nieuwe’ muziek komen deze 14 februari samen onder de naam MoreLove.

Met zijn akoestische gitaar en stem brengt Stef popnummers van deze tijd op zijn eigen manier over. Hij begon al op jonge leeftijd met gitaar spelen, en ontwikkelde een eigen stijl die het best te omschrijven is als akoestische-pop. Stef speelt covers van artiesten als: John Mayer, Ed Sheeran, James Bay en U2. Maar hij maakt ook eigen muziek.

Met zijn muziek wil hij mensen raken, inspireren en op een nieuwe manier laten genieten van bekende popnummers. Dat dit werkt, bewijst het feit dat Stef onlangs als één van de drie acts de Burger Beurs van het Burgerweeshuis toegewezen kreeg.

More Life is een band met een rijke historie in Schalkhaar en wijde omgeving. Begonnen als de Jazz Devils en later The Rockfighters werd in 1965 de huidige naam aangenomen. In die tijd had de band, bestaande uit Richard Schrijver, Rinus Tijhaar, René Bourgonje, Theo Riesewijk en Hans Riesewijk, de wind mee want het aantal dansavonden met live muziek nam enorm toe.

Na hoogtepunten in Roermond, een aantal malen in Duitsland en natuurlijk in Schalkhaar gooiden in 1971 dienstplicht, werk, studie en verkering roet in het muzikale eten. Een jaar later besloot de band te stoppen. Nu pakken de mannen bij speciale gelegenheden de instrumenten weer op om de hoogtepunten te herbeleven.

Gratis toegang
Deze avond, die begint om 20.00 uur, is toegankelijk voor leden én niet-leden van SV Schalkhaar. Toegang is gratis; wel wordt een vrije gift bijzonder op prijs gesteld. Daarmee steunt u naast de mooie muziek, ook het jubileum(feest) van SV Schalkhaar, dat in het weekend van donderdag 27 tot en met zondag 30 augustus 2020 haar climax bereikt.

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *