Ultieme uitdaging voor team Janse & Janse

Onze dorpsgenoot Eric Janse staat samen met zijn zus Astrid op het punt om een van de grootste uitdagingen van hun leven aan te gaan. In december nemen zij als team Janse & Janse deel aan de Worlds Toughest Row, een roeitocht van 5.000 kilometer over de Atlantische Oceaan. Met deze tocht willen de in Schalkhaar geboren broer en zus twee goede doelen ondersteunen: Special Olympics Nederland en Plastic Soup Foundation. 

SCHALKHAAR – Om deze ambitieuze tocht te kunnen verwezenlijken, zijn Eric en Astrid niet alleen druk bezig met trainen, maar vooral ook met fondsenwerving en het zoeken van sponsors en donateurs. Hiervoor hebben zij twee leuke events op de planning staan waar je meer te weten kunt komen over hun avontuur. Met deze twee events hopen Eric en Astrid niet alleen fondsen te werven voor hun tocht, maar ook om het publiek te inspireren en betrekken bij hun avontuur.

Zij willen iedereen ‘meenemen’ op hun reis over de Atlantische Oceaan en laten zien dat grenzen verlegd kunnen worden. Zelfs in de meest extreme omstandigheden. Op zondag 26 mei a.s. is team Janse & Janse in ‘eigen’ dorp aanwezig op de braderie van SchalkhaarLife! Hier hebben Eric en Astrid een kraam waar je meer informatie kunt krijgen over de oceaanroeitocht en waar je bijvoorbeeld de team-merchandise kunt aanschaffen. Het absolute hoogtepunt? De prachtige oceaanboot die daar tentoongesteld zal staan, zodat je deze in het echt kunt bewonderen!

Benefietavond
Daarnaast wordt er op donderdag 6 juni a.s. een benefietavond in de businesslounge van het Go Ahead Eagles stadion georganiseerd. Dit wordt een unieke avond met een voortreffelijk 5-gangen diner inclusief drankjes, inspirerende sprekers zoals niemand minder dan Wim Kieft en Eddy van der Ley en daarna een leuke veiling met bijzondere items. Na afloop zal de bekende Deventer zanger/dj Rhandy Bishop de afterparty verzorgen. Tickets voor deze bijzondere avond zijn te verkrijgen op de website www.janse-en-janse.nl.

Of je nu een (oud-)dorpsgenoot, sportliefhebber, natuurbeschermer of gewoon een avonturier bent, dit is een unieke kans om deel uit te maken van een episch verhaal! Kom naar de braderie in Schalkhaar of naar de benefietavond, ontmoet het team Janse & Janse en steun hen in hun strijd tegen de woeste oceaan. Samen kunnen we het onmogelijke mogelijk maken!

Deel via

Geef een reactie