Tweede plek voor Godelieve Pieper in marathoncombi

Het eerste internationale Euregio Marathon Kampioenschap na een lange onderbreking was een groot succes ondanks de corona tijd. In het eindklassement van deelnemers die meeliepen in zowel de Enschede Marathon als de Volksbank Münster Marathon eindigde onze dorpsgenoot Godelieve Pieper (op de foto geheel links) op de tweede plaats bij de vrouwen.

De Schalkhaarse noteerde in Munster een tijd van 3 uur 56 minuten en 50 seconden. En in Enschede kwam ze na 3 uur 55 minuten en 47 seconden over de streep. Alleen Judith Gorschlüter uit Munster noteerde over beide marathons gemeten een snellere tijd. De prijsuitreiking was gisteren in het vergadercentrum van Euregio in Glanerbrug.

Uit handen van de wedstrijdleiding van de Enschede Marathon, Sandra Melief en van de Volksbank Münster Marathon, Michael Brinkmann, ontvingen de prijswinnaars hun prijzengeld met een boeket bloemen. Aan een feestelijk gedekte tafel met Twentse Krenteweggen en koffie, alcoholvrije drankjes en gezonde voeding werd vervolgens informeel nagepraat met de organisaties en prijswinnaars.

De winnaars prezen de prachtige grensoverschrijdende samenwerking en het geslaagde project en wensten een voortzetting in de komende jaren. Iedereen was het erover eens om dit succesvolle concept van combinatie van twee marathons te handhaven.

Deel via

Geef een reactie