Twee keer per maand ‘Soep & Zo’ bij Museum AFS

Het aantal liefhebbers van de gezellige eetavonden ‘Schalkhaar eet met elkaar’ blijft maar groeien! Wegens het succes gaan we uitbreiden met ‘Soep & zo’! Twee maal per maand gaan we op woensdagmiddag bij Museum AFS een complete broodmaaltijd serveren met een bord lekkere soep.

SCHALKHAAR – Ook serveren we een extraatje, elke keer wat anders, bijv. een gekookt ei, een tosti of een fruitsalade. En dat voor maar € 5,- p.p.! Voor deze broodmaaltijd hoef je je niet op te geven. Als je maar om 15.45 uur aanwezig bent, dan weten we hoeveel soep we moeten klaarmaken. We maken de soep ter plekke, lekker vers en met veel groente erin.

Terwijl wij aan het kokkerellen zijn, is er tijd om bij te praten of een spelletje te doen. We dekken met elkaar de tafel met verschillende soorten brood, kaas, vleeswaren, zoet beleg en kannen met water. Koffie/thee is verkrijgbaar, maar zit niet bij de prijs in en kost € 1,50. Rond 16.30 uur gaan we aan tafel en terwijl we genieten van de maaltijd praten we gezellig bij. Tegen 18.00 uur ruimen we samen op en sluiten we af.

Dit zijn de data voor de woensdagmiddagen van Soep & Zo: 
11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november, 6 december en 20 december.
Schuif gezellig aan! Je bent van harte welkom!

Meer info: www.schalkhaarhelptelkaar.nl 

Deel via

Geef een reactie