Schalkhaar Life! schenkt kerk nieuw hek

Het kerkplein heeft een aantal weken geleden langs de Lindeboomsweg een nieuw hek gekregen. Inderdaad gekregen. En wel van Schalkhaar Life! Tijdens het jaarlijkse dorpsfeest eind mei is het namelijk heel praktisch als er tussen alle festiviteiten geen hek in de weg staat.

SCHALKHAAR – Er kwam van de organisatie een voorstel om een demontabel hek te plaatsen, zodat het tijdens Schalkhaar Life! tijdelijk verwijderd kan worden. De H. Nicolaaskerk heeft het hek geschonken gekregen met de restrictie dat het verwijderd wordt tijdens Schalkhaar Life!

Dacht u ook: hoe zag het oude hek er ook al weer uit? Op onderstaande foto’s wordt uw geheugen weer opgefrist en kunt u zien dat de kerk er zeker niet op achteruit is gegaan. Dit met veel dank aan de organisatie van het dorpsfeest Schalkhaar Life!

Deel via

Een gedachte aan “Schalkhaar Life! schenkt kerk nieuw hek

  1. Diny

    Toen ik zag dat het hek weg was borrelde bij mij het idee op om op deze plek een groot gezellig dorpsplein te maken met gezellige zitjes eventueel een gelegenheid voor een bakkie te doen inplaats van het dorpsplein nu. Maak daar een parkeerplaats van voor de Aldi

Geef een reactie