Laatste nieuws

Richard van Dellen nieuw Hoofd Opleiding SV Schalkhaar (afdeling Voetbal)

Met trots kondigt SV Schalkhaar (afdeling Voetbal) aan dat Richard van Dellen komend seizoen 2024-2025 als Hoofd Opleidingen verbonden is aan de vereniging. Richard heeft vele jaren ervaring en kent de club goed. Hij volgt Marcel Emmink op, die na tien jaar het stokje overdraagt.

SCHALKHAAR – Enige tijd geleden gaf Marcel aan om na tien jaar als Hoofd Opleidingen van SV Schalkhaar het stokje te willen overdragen. Onder Emmink’s leiding heeft de opleiding van de club zich kunnen ontwikkelen tot een regionale topper, tot zelfs landelijk niveau, die bekend staat om het verzorgde spel. SV Schalkhaar is Marcel dan ook zeer dankbaar voor zijn bijdrage in deze jaren!

Samen zijn we gaan zoeken naar een opvolger als Hoofd Opleidingen. We zijn verheugd deze in de persoon van Richard van Dellen gevonden te hebben. Richard is geen onbekende binnen SV Schalkhaar. Dit seizoen is hij, met succes, trainer van JO19-1, in de eerste seizoenshelft werden zij direct kampioen. In het verleden is Richard ook assistent-trainer bij ons 1e elftal geweest en in de afgelopen seizoenen was hij hoofdtrainer bij diverse verenigingen in de regio.

Lees het volledige artikel op de website van SV Schalkhaar.

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *