Recreatief volleyballen in Sporthal Schalkhaar

In de sporthal Schalkhaar aan de Garderegimentsweg wordt al sinds 2006 door een aantal mensen actief gevolleybald op donderdagavonden. Het is ooit gestart als buurtsport voor bewoners van de wijk Westenberg Buiten, maar er doen nu spelers mee uit Schalkhaar, Diepenveen, Wesepe en Deventer.

SCHALKHAAR – ,,We volleyballen recreatief, spelen dus geen competitie, ook geen recreantencompetitie”, legt dorpsgenoot Martin Wesselink uit. ,,We zijn met 21 ‘leden’, maar helaas lukt het vaak niet om tenminste twaalf spelers bij elkaar te krijgen, zodat we een partijtje kunnen spelen met maximale bezetting. Blessures, werk of andere bezigheden zorgen dat we soms helaas maar met acht spelers zijn. En dat is te weinig om een lekker potje te volleyballen. Dus willen we er graag volleyballers bij!”

Leuk met elkaar
Daar komt nog bij dat de volleyballers op donderdagavonden nog een veld vrij hebben in de sporthal, dus kan er zelfs een compleet team bij. ,,Na het volleyballen drinken we meestal nog wat in de kantine en hebben het gewoon leuk met elkaar”, geniet Martin. ,,En naast het volleyballen wordt er af en toe iets leuks georganiseerd.”

Nee, het gaat niet heel fanatiek, maar ervaring met volleybal is zeker gewenst. Wil je bewegen, kun je volleyballen, dan ben je welkom op donderdagavonden van 21.00 uur tot 22.15 uur in de sporthal Schalkhaar, gewoon in het dorp. Kom maar eens langs, doe lekker mee en beslis dan of je het leuk vindt. En de financiële bijdrage valt alleszins mee! Wil je eerst meer informatie? Dat kan. Martin kan je meer vertellen. Mail naar: martin.wesselink@live.nl of bel 06-43562615.

Hopelijk tot donderdagavond In de sporthal Schalkhaar, 21.00 uur tot 22.15 uur!

Deel via

Geef een reactie